Kim jesteśmy

Łączymy doświadczenia prawnika i politologa-specjalisty w dziedzinie komunikacji społecznej. Razem potrafimy promować idee i budować w oparciu o nie silne instytucje

Podzielasz nasze wartości?

Masz te same pasje?

Możemy Ci pomóc?

Napisz do nas!

Arkadiusz Fordoński
Politolog, specjalista z zakresu marketingu politycznego, magisterium o specjalizacji consulting polityczny, doktorat na podstawie rozprawy "Katolicyzm jako czynnik polaryzujący w głównych konfliktach światopoglądowych w Polsce po 1989 r. Pracuje jako adiunkt w Zakładzie Nauk o Polityce i Bezpieczeństwie PWSZ w Płocku. Pasjonat polityki i mediów, a zarazem krytyk polskiej rzeczywistości politycznej i standardów medialnych. Przekonany, że choć prawdziwe wartości poradzą sobie i bez reklamy, warto odpowiednio na ich rzecz argumentować, by nie zagłuszył ich blichtr współczesnej konsumpcjonistycznej kultury.
Szymon Migała Absolwent stacjonarnego prawa na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu (2013). Podczas studiów prezes Koła Naukowego Prawa Porównawczego, współzałożyciel i zastępca redaktora naczelnego pisma naukowego Societas et Lus (Społeczeństwo i Prawo), członek Europejskiego Stowarzyszenia Studentów Prawa (ELSA). Aplikant radcowski pod kierunkiem patrona (2014-2016). Wpis na listę radców prawnych OIRP Bydgoszcz nr licencji BD-1466 (2017). Fundator i prezes zarządu Fundacji Prawa, Nauki i Przedsiębiorczości (od 2014)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now